UA-50186205-1

Bestrating

Wilt u nieuwe bestrating? Wij kunnen deze voor u leveren!
We kunnen u de losse bestrating tegen concurrerende prijzen leveren, met eventuele banden en dergelijke. Maar bij ons kunt u meer kiezen, wilt u dat we alleen de bestrating leveren, of ook het benodigde grondwerk verzorgen? Dat we tevens de opbouw van de ondergrond verzorgen? Of gaat u voor het gemak, én voor kwaliteit en kunnen we alle werkzaamheden voor u uitvoeren?
We hebben bij onze opslag een showterrein (Nijverheidsweg 7a te Reuver) waar diverse materialen 24/7 te zien zijn. Hier kun u dus uw keuze maken. Indien gewenst maken we een afspraak, en begeleiden we u met uw keuze, of u kiest ervoor om op een tijdstip welk u schikt zelf te gaan kijken, en ons naar aanleiding hiervan een offerte te laten maken.

Indien wij de werkzaamheden compleet uit mogen voeren, ervaart u zeker 'het gemak van een bak'!
Niet alleen maken we de voorbereidingen, maar tevens verzorgen we dan alles! Dus de levering, de benodigde banden, en de complete verwerking.

Op deze manier werkt u slechts met 1 persoon die alles voor u regelt, én verwerkt. dus 1 man die u adviseert, die de materialen regelt, die bestellingen plaatst, die het voorwerk uitvoert, die de bestrating legt, en banden plaatst, die de afwerking verzorgd én die achteraf alles netjes opruimt. Want alleen op deze manier kunnen we een maximale service en resultaat verzorgen.Stacks Image 254
Stacks Image 256
Stacks Image 258

Stacks Image 260

Stacks Image 266

Stacks Image 264