UA-50186205-1

Grondwerk

Grondwerk bestaat veelal uit:
  • Graven om een zwembaden of trampolines te kunnen plaatsen;
  • Funderingen graven;
  • Egaliseren van tuinen met laser en minigraver;
  • Uitvlakken van tuinen met mini tractor;
  • En nog veel meer.

Uiteraard verzorgen wij ook de (verplichte) KLIC melding, en scannen wij eerst de ondergrond met onze kabeldetector om het risico te minimaliseren dat we ondergrondse kabels/leidingen enz. raken.
Dankzij onze kleinste minigraver, welke slechts 75 cm breed is kunnen we zelfs door een standaard deur opening rijden! Is er wat meer ruimte, dan nemen we onze 1,7 tons minigraver mee welke ongeveer 105 cm breed is.
Voor het vervoer van zand, oude bestrating e.d. naar de container of het werk hebben wij diverse gespecialiseerde machines, zoals een micro dumper van 70 cm breedte, een zelfladende gronddumper van 80 cm breedte of een schranklader (bobcat) van 140 cm breedte.
Wij komen naar het werk met onze containervrachtwagen, waarop alle benodigde machines zijn geladen. Deze containervrachtwagen gebruiken we ook weer om de vrijgekomen materialen af te voeren.
Uiteraard komen wij graag bij u langs voor het maken van een vrijblijvende offerte. Hiervoor kunt u ons altijd bellen of mailen.Stacks Image 469
Stacks Image 471
Stacks Image 173